Wie zijn wij

Deze diashow vereist JavaScript.

Welkom bij M-Kappers Dames- en Herensalon in de Zilk

Wij zijn Marry en Mariëlle

Wij werken al meer dan twaalf jaar samen en sinds september 2013 hebben wij onze eigen salon . In onze salon hebben wij alle aandacht en tijd voor u, zodat u even helemaal tot rust kunt komen.

Heeft u zin in een ander kapsel? Heeft u een vraag over een behandeling? Of heeft u een probleem met uw haar of hoofdhuid?

Wij geven u graag persoonlijk advies of helpen u met het vinden van het juiste product c.q. de juiste oplossing. Want we willen graag dat u tevreden naar huis gaat.

En wilt u uzelf eens verwennen? Kies dan voor een luxe wasmassage!

U bent bij ons ook voor de nieuwste kapsels en kleuren aan het juiste adres in de bollenstreek. Om op de hoogte te blijven van trends, nieuwe technieken en producten volgen we regelmatig trainingen en workshops bij Wella. U kunt bij ons terecht voor Kleuranalyse Cool of Warm

De producten waar we tijdens de behandeling mee werken zijn van Wella , een hoogwaardig kwaliteitsproduct. Natuurlijk zijn deze producten ook te koop in onze salon.

Voor een afspraak kunt u ons altijd bellen: 0252 – 349688

Natuurlijk kunt u ook  even binnenlopen. Als we tijd hebben, helpen we u direct. En als u even moet wachten krijgt u van ons een heerlijk kopje thee of koffie.

Wij zijn ook gecertificeerd leerbedrijf bij het SBB

Tot snel !

Marry Mariëlle

&

Cindy

QR_Droid_58187